26 Şubat 2009 Perşembe

ÇİFTLİK PASTA














Yunuslu pastayı yaptığım arkadaşım Senem'in siparişiydi çiftlik pastamız. Üzerinde çiftlik hayvanlarını istediler. Ortaya böyle şirin bir sonuç çıktı. Benim favorim kırmızı dudaklı at. Pastanın sahibi minik Tuna'ya sağlıklı uzun bir ömür diliyoruz.

22 Şubat 2009 Pazar

YILBAŞI PASTALARI 3



Bu pastanın hikayesi o kadar uzun ve benim için o kadar ANLAMLI ki, en sona bırakmak istedim o yüzden... Özet geçeyim; yılbaşında 10 gün kadar önce Gözde Hn. diye birisi aradı, pastaları nette gördüğünü yılbaşı için sipariş vermek istediğini söyledi, kendisiyle detayları konuştuk ve pastayı yaptık. Yılbaşı gecesi saat 20.00'da teslim olacaktı, eşim teslim etti pastayı. Yani ben öyle zannettim. Sevgili ve bitanecik aşkım bize (Ledün ve bana) yılbaşı hediyesi olarak sipariş etmiş bu pastayı, Gözde Hn dediğim eşimin iş arkadaşıymış. Pastayı teslim etmek için gittiğinde arabanın bagajına koymuş. Saat 23.00 sularında pasta ortaya çıktı.Afiyetle yedik.

Her zaman çok ince düşünceli olan aşkıma, bana sonsuz desteği için binlerce kez TEŞEKKÜRLER.

YILBAŞI PASTALARI 2

Sevgili arkadaşım Nurten'in pastası.

YILBAŞI PASTALARI 1



Yılbaşı geçeli çoook oldu ama ben ancak ekleyebildim resimleri. Resimleri eklerken ne kadar çok çalıştığımz tekrar aklıma geldi. Bütün gün pandispanya yapmıştım. O kadar yorgunluğa birde gece Ledün'le beraber süslemeleri yaptık. Sabaha karşı yattığımızda yorgunluktan ölmek üzere 4 pasta tamamlamıştık.


Gelelim resimdeki pastaya Sevgili Zeynep Abla'nın siparişi.